Kate Moss debuterer i venninnens film

(18.09.2012, sist oppdatert 18.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Toppmodellen Kate Moss (38) ligger an til å gjøre sin debut på filmlerretet.

Det er venninnen Sadie Frost, som tidligere var gift med Jude Law, som maser på Moss. Hun har funnet flere roller som kanskje passer, forteller hun til Daily Telegraph:

 

- Jeg har mitt eget produksjonsselskap kalt Blonde to Black, og vil gjerne ha Kate på det store lerretet. Vi har noen roller hun kan velge mellom, sier Frost.

 

De to venninnene spilte sammen i en fjernsynssketsj under innsamlingsaksjonen Comic Relief for tre år siden, og Sadie Frost hevder hun alltid har oppmuntret Moss til å spille i en film.

 

- Jeg har alltid sagt til henne «du burde gjøre det, du burde gjøre det». Jeg tror det handler om å finne riktig manus og riktig tid for henne, sier Sadie Frost.

 

Kate Moss kan også vise til rolleinnsats som dronningen av England og Jomfru Marian i kortfilmen «Blackadder: Back & Forth», og har også spilt i musikkvideoene til Elton John og Primal Scream.

(©NTB)

 

 


Les alt om Elton John og Jude Law og Kate Moss!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews