Jennifer Lopez ny Idol-dommer?

(30.07.2010, sist oppdatert 30.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ellen DeGeneres har takket nei til å fortsette som dommer på «American Idol», og nå ryktes det at Jennifer Lopez skal ta over.

Ellen DeGeneres forklarte at det ble for mye for henne og både ha sitt eget talkshow og være dommer på «American Idol». Dessuten synes hun jobben som dommer kunne være ganske ubehagelig.

 

- Jeg har innsett at selv om jeg elsker å oppdage, støtte og oppmuntre unge talenter, så var det vanskelig for meg å dømme mennesker og iblant såre dem, sto det i pressemeldingen DeGeneres sendte ut.

 

Fox, som produserer hitshowet, kastet ikke bort tiden da de fikk beskjed om at DeGeneres ville trekke seg for et par måneder siden. Ifølge nettstedet Deadline har forhandlinger mellom J-Los agent Benny Medina og kanalen allerede pågått i en måned.

 

- Jennifer er veldig spent og glad, sier en kilde til magasinet People.

 

Hvis det blir Jennifer Lopez vil hun dele dommeransvaret med Randy Jackson og Kara DioGuardi i denne tiende sesongen. Slemmingen Simon Cowell har også takket for seg, og det spekuleres også i hvem som skal bli hans arvtaker. Jessica Simpson, Harry Connick Jr., Elton John, Chris Isaak og Justin Timberlake er navn som er nevnt som aktuelle kandidatene.

 

Men det kan hende man nøyer seg med tre dommere, og Fox vil antakelig annonsere hvem som blir de nye dommerne førstkommende mandag, skriver Access Hollywood.

 

I Norge er det TV 2 Zebra som sender «American Idol».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews