Ja fra Timberlake til Elton John

(23.02.2012, sist oppdatert 23.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Så snart en regissør er på plass, kommer filmen om Elton Johns liv. Og det er Justin Timberlake som skal spille poplegenden.

Sir Elton John leter altså fortsatt etter en regissør til filmen «Rocketman», men har nå funnet skuespilleren til hovedrollen, melder nettstedet E! Online.

 

- Elton og Justin har hatt en liten samtale om filmen. Justin sa at han måtte føle seg komfortabel med regissøren, og at regissøren måtte være komfortabel med ham, sier Elton Johns ektemann David Furnish.

 

Tidligere har det vært kjent at Furnish selv vil produsere filmusikalen. Elton John har også sagt at Timberlake er hans førstevalg til å fylle hans egne sko.

 

- Nummer en på ønskelisten min er Justin Timberlake, fordi han har spilt meg tidligere i en David LaChapelle-video, og var fantastisk, sa Elton John til LA Times tidligere i år.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews