- Iglesias kan bli X Factor-dommer

(18.03.2011, sist oppdatert 18.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren Enrique Iglesias kan snart få prøve seg som TV-dommer når Simon Cowells amerikanske versjon av «X Factor» skal på luften.

Cowell skal også være dommer i TV-showet, og nå jobber han på spreng med å sette sammen et passe stjerneglitrende dommerpanel, skriver popeater.com.

 

Og en som skal ha fått tilbudet om å sitte ved Cowells side er den 35-årige popstjernen Enrique Iglesias, meldes det videre.

 

Cowell er den eneste av dommerne som er bekreftet så langt, og i USA går spekulasjonene høyt når det gjelder det resterende dommerpanelet. Cowell gir vann på mølla - og har blant annet uttalt til Access Hollywood at George Michael, Nicole Sherzinger, Mariah Carey og Paula Abdul kan være aktuelle.

 

Men han har også uttalt at Elton John er helt utelukket, angivelig fordi han er blitt så gretten i det siste, dersom vi skal tro Cowell - som i sin tid selv ble viden kjent for å være den sureste og sinteste av dommerne i «American Idol».

 

Premieren på amerikanske «X Factor» vil bli kommende høst.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews