George Michael vil ikke bli far

(09.03.2011, sist oppdatert 09.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

George Michael har ingen planer om å følge i Elton Johns fotspor og bli pappa - fordi han er overbevist om at eventuelle barn ville blitt flaue over hans ville fortid.

Og så langt unna er heller ikke den fortiden, som kjent: Man skal ikke lenger tilbake enn september i fjor før den tidligere Wham!-sangeren ble buret inne for narkotikaforbrytelser.

 

George Michael slår derfor fast overfor BBC Radio 2 at det ikke er snakk om at han og partneren Kenny Goss kommer til å skaffe seg barn. Han tror til og med at barna ville blitt mobbet av klassekameratene - fordi han er mer «pinlig» enn Elton John.

 

- Kan du forestille deg det? Nei, takk Gud for at jeg ikke fikk barn. Kan du tenke deg å være George Michaels sønn på skolen? Det er et resolutt «nei», og jeg er 47 år. Jeg gratulerer Elton og er lykkelig på hans vegne, men det ligger ikke noe slikt i min fremtid, fastslår George Michael i intervjuet.

(©NTB)

 


Les alt om Elton John og George Michael!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews