- Gaga kan bli gudmor til Eltons sønn

(25.02.2011, sist oppdatert 25.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lille Zachary, sønn av Elton John og David Furnish, kan få en rekke celebre gjester og gudforeldre når han skal bæres til dåpen senere i år, melder Yahoo! News.

Det var David Furnish selv som nylig røpet at det kan ligge an til et eksentrisk møte ved døpefonten når den nå to måneder gamle sønnen skal bæres fram til døpefonten.

 

For da han ble spurt om ryktene som allerede florerte på internett, angående Lady Gaga i gudmorrollen, svarte Furnish: - Vi har ikke bekreftet noe enda, men du har da svært gode kilder!

 

- Jeg foretrekker å ikke kommentere dette nå, for vi skal komme tilbake med en bekreftelse når det gjelder gudforeldre senere i år, la han til.

 

Elton og Gaga fant tonen da de opptrådte sammen under Grammy Awards i fjor, og David Furnish kan ikke få rost den unge artisten nok:

 

- Det hun gjør handler om inkludering og toleranse. Hun tror på at du kan være den du vil og at vi ikke trenger å leve i en verden preget av fullstendig konformitet. Det er verdens beste budskap. Frihet til å være den du er, gjøre det du vil - og elske den du vil!

 

David er blant annet gudfar til Elisabeth Hurleys åtte år gamle sønn Damian, mens Elton John på sin side har de to eldste sønnene til Victoria og David Beckham i sin «gudfar-stall».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews