Elton vil lage spillefilm om sitt «ville liv»

(24.01.2011, sist oppdatert 24.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Elton John har slått seg sammen med manusforfatteren bak «Billy Elliot», Lee Hall, for å lage utkast til en ny, biografisk film.

- Jeg vil bare lage en virkelig flott film om min livshistorie. Vi har et strålende manus allerede av Lee Hall, sier Elton John og sier om den kommende filmen:

 

- Innlysende nok kommer dette ikke til å bli noen ordinær og vanlig film, fordi mitt liv har vært ganske vilt. Og jeg synes det er viktig å se på livet mitt med et surrealistisk blikk.

 

Men først later det til at Elton og Lee skal unnagjøre sitt allerede påbegynte prosjekt:

 

De jobber allerede med en ny scenemusikal basert på George Orwells bok «Animal Farm», der Lee Hall skriver tekstene og Elton John musikken. Tidligere har duoen samarbeidet om musikalversjonen av «Billy Elliot», som hadde premiere i 2005.

(©NTB)

 


Les alt om Elton John!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews