Elton slår sammen jul og barnebursdag

(06.12.2011, sist oppdatert 06.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Elton John og partneren David Furnish slår sammen feiringen av sønnens ettårsdag og familiens julefeiring til én stor kjempefest.

Takket være en surrogatmor ble det homofile kjendisparet førstegangsforeldre til lille Zachary første juledag i fjor. Nå vil de to stolte fedrene virkelig slå på stortrommen for å markere den doble anledningen:

 

- Vi kommer til å bringe alle familiene sammen og ha en vidunderlig feiring, så det gleder jeg meg til, sier Furnish til Press Association.

 

Han fremholder likevel at de som foreldre ikke vil bruke en formue på overdådige presanger til guttungen - til tross for at Elton John anslås å være god for nær 1,8 milliarder kroner, men heller gi ham en «betydelig presang» hvert år.

 

- Jeg vil at det skal være en presang som betyr noe, og som skal markere hver fødselsdag på en minneverdig og meningsfull måte, sier David Furnish, og legger hemmelighetsfullt til:

 

- Jeg har noen ideer!

(©NTB)

 

 


Les alt om Elton John!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews