Elton fryktet for sønnens sikkerhet

(26.09.2012, sist oppdatert 26.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Elton John og partneren David Furnish solgte nylig hjemmet sitt i Hollywood, fordi de følte at det var for farlig for den 21 måneder gamle sønnen Zachary.

Boligen lå i høyhuset Sierra Tower, med vinduer overalt. Den grusomme ulykken som i 1991 rammet Eric Claptons fire år gamle sønn - som falt 49 etasjer ned i døden etter å ha fått opp et vindu, skal ha hjemsøkt paret, skriver RadarOnline.com.

 

- De elsket leiligheten, men nå som de er foreldre må de tenke mer på det som er fornuftig, og det var ikke et bra sted for Zachary, sier en kilde til nettstedet.

 

- Zachary er det kjæreste de har, og Elton husket det som skjedde med hans nære venn Eric Clapton, som mistet sønnen Conor på en så tragisk måte, sier kilden videre. Gutten passes godt på, og de tenkte på å installere vindussikringer rund baut, men Elton skal ha vært skrekkslagen ved tanken på at en av dem kunne gå i stykker.

 

I stedet har paret kjøpt seg et barnevennlig hus i Beverly Hills.

(©NTB)

 

 


Les alt om Elton John!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews