Elton fortsetter Madonna-hetsen

(31.01.2012, sist oppdatert 31.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det er tydelig at tonen fortsatt ikke er særlig hjertelig mellom superstjernene Madonna og Elton John.

På Golden Globe-løperen nylig var begge nominert i kategorien for beste originalsang, og da Elton John ankom seremonien, sa han til reporterne han ikke trodde Madonna hadde «en j ... sjanse». Da Madonna ble konfrontert med kommentaren, lo hun bare og spurte om Elton «hadde på seg kjole», ifølge Rumorfix.com.

 

Siden stakk Madonna av med prisen, noe som falt Elton-ektemannen David Furnish tungt for brystet. Han kom med en knusende dom over popstjernen på Twitter, og brukte ord som desperat og pinlig for å beskrive henne.

 

Det stopper ikke der. Elton John ser ut til å ville fortsette ordkrigen. Da han nylig ble intervjuet på amerikansk frokost-TV, ble han spurt om han hadde noen råd til Madonna når hun skal underholde i pausen under kommende Super Bowl.

 

- Ja, prøv å synkronisere leppene så godt du kan, sa han - og insinuerte at hun ikke kommer til å synge live.

 

64-åringen fortsatte med å si at han aldri ville ha stilt opp på Super Bowl - ettersom han aldri har sett et show som har vært vellykket på denne arenaen.

(©NTB)

 


Les alt om Elton John og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews