Elton fleipet om flygelet

(29.09.2011, sist oppdatert 29.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Onsdag dro Elton John i gang en treårsperiode som fast entertainer ved Caesar‘s Palace i Las Vegas.

Forrige gang han slo seg til i underholdningsbyen i ørkenen var fra 2004 til 2009, og i løpet av den perioden spilte han 241 konserter.

 

Igjen oppkaller han konsertserien etter flygelet sitt. Og der det forrige var rødt, og showet følgelig het «The Red Piano», heter den nye runden «The Million Dollar Piano»-showene.

 

Så mye skal det nemlig ha kostet Yamaha å bygge flygelet, en prosess som tok fire år. Det blir kun laget to, som er sterkt modifiserte utgaver av deres CFIIIS-modell: Ett til Elton John, og et som skal auksjoneres bort til inntekt for et veldedig formål i forbindelse med at showet hans er over. Elton fleipet om instrumentet og sa:

 

- Det har sentrifuge, mikrobølgeovn og et akvarium. Det eneste som mangler er en grill.

 

I sitt nye show spiller Elton hitlåter fra sin 40 år lange karriere, mens videoskjermer på begge sider av scenen viser bilder av memorabilia som fansen hans har sendt ham fra tidligere opptredener i byen.

(©NTB)

 


Les alt om Elton John!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews