- Elton er den biologiske faren

(05.01.2011, sist oppdatert 05.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Elton John er angivelig den biologiske faren til nyfødte Zachary, som kom til verden på 1. juledag.

- Elton ønsket virkelig at barnet skulle ha hans gener. Han har et gudegitt talent og ønsket å føre det videre til et barn. Etter år med diskusjon og tankevirksomhet bestemte Elton og David at det var Eltons sæd som skulle brukes, sier en kilde til nettstedet Popeater.

 

Elton John (62) og partneren David Furnish (48) valgte en surrogatmor i California, fordi det angivelig er eneste sted i verden hvor paret som bruker et surrogat betraktes som rettslige foreldre også før barnet er født.

 

Kjendisparet valgte sammen ut surrogatmor og eggdonor, som måtte underskrive grundige avtaler for å hindre at identiteten noensinne blir offentlig kjent, sier andre kilder.

 

Nå bor lille Zachary i sus og dus i Los Angeles i California, der Elton har kjøpt en hel naboleilighet for å gjøre den til «barnerom». Babyen sies å ha fire barnepiker - og sin egen kokk.

(©NTB)

 


Les alt om Elton John!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews