Elton John viser fram sønnen

(18.01.2011, sist oppdatert 18.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Elton John viser stolt vise fram den ferske verdensborgeren Zachary Jackson Levon Furnish-John i siste nummer av kjendismagasinet OK!

Gutten ble født 1. juledag av en surrogatmor og The Sun skriver at man antar at enten John eller David Furnish er den biologiske faren.

 

Artisten selv (63) har nå valgt å stille opp i et større intervju med magasinet OK! - men han går ikke nærmere inn på detaljene ved sønnens tilblivelse.

 

Magasinet har besøkt musikklegenden i hans Los Angeles-hjem, og til stede var også artistens ektemann, David Furnish (48). Paret og den lille gutten, kledd i snekkerbukse, pryder forsiden på bladet.

 

- Jeg er klar til å få et barn og overøse vår sønn med kjærlighet - men jeg skal ikke skjemme ham bort, sier Elton John i intervjuet.

 

Han kan videre fortelle at han var til stede under fødselen, og at lille Zachary nærmest spratt ut - som en rakett.

 

- Det er ikke ord som tilstrekkelig kan beskrive følelsen. Det er ubeskrivelig. Vi jublet: «Vi har en sønn!», forteller artisten videre om øyeblikket da han kunne begynne å kalle seg far.

(©NTB)

 


Les alt om Elton John!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews