Elton John med bredside mot Madonna

(06.08.2012, sist oppdatert 06.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Elton John er overbevist om at Madonnas karriere tar slutt etter turneen hun nå er ute på.

- Hvorfor er hun slikt et mareritt? Beklager, men karrieren hennes er over. Turneen hennes har vært en katastrofe, sier Elton - som langt fra synes synd på Madonna, som han alltid har hatt et betent forhold til.

 

Bedre ble det ikke da Madonna tidligere i år beskyldte Lady Gaga for å kopiere hennes musikk. Lady Gaga er nemlig gudmor til Elton Johns sønn Zachary. Og det var nettopp for å forsvare henne at Elton John fyrte av bredsiden mot Madonna i intervjuet på det australske «Sunday Night Show».

 

- Hadde Madonna noe som helst sunn fornuft, ville hun laget en skive som «Ray of Light» og holdt seg unna alt dance-stoffet og bare vært en fantastisk popsanger og laget flotte popplater - noe hun gjør strålende. Men nei, hun hadde noe å bevise. Hun ser ut som en j ... tivolistripper, fastslår Elton John.

 

15. august blir Madonna å oppleve i Telenor Arena, som er blant stoppestedene på «MDNA»-turneen hennes.

(©NTB)

 

 


Les alt om Elton John og Lady GaGa og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.536 sec - 1 pageviews