Elton John advarer pressen

(26.04.2011, sist oppdatert 26.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Elton John bruker tiden før prinsebryllupet i England til å minne om prinsesse Dianas tragiske bortgang - og advarer pressen.

Elton John kom med sterke ord til britisk pressen foran prinsebryllupet i England da han nylig ble intervjuet for amerikansk fjernsyn. Han merker seg at pressen har intensivert presset mot prins Williams og Kate Middleton etter at deres forlovelse ble offentliggjort - og han minner om den tragiske dødsulykken i Paris i 1997, da paparazzier forfulgte prinsesse Dianas bil. John mintes det hele med stor sorg i et intervju med Barbara Walters. Han hilste den gifteklare prinsen på følgende måte:

 

- Det starter her. Kos dere mens dere kan, fordi ... pressen vil gi dere en humpete ferd. De vil elske dere, og de vil hate dere.

 

Han fortsatte: - Vet du, det er en ting i verden jeg gjerne kunne klart meg godt uten. Og det er negativiteten i den britiske pressen. Ja, hele det hatefulle som driver britiske medier. Jeg beklager at vi har det slik, men slik er det. Vi lever med det, for det er et bra land, men det er noe med Storbritannia som virkelig suger.

 

Han gir det gifteklare paret tommelen opp og sa videre at han er takknemlig for å få komme i bryllupet: - Jeg har bare møtt prinsene to ganger ... Men jeg er veldig glad for invitasjonen. Jeg synes det er en gledens dag og jeg tror Diana ville vært så glad for valget hans. Kate virker som en flott jente og de virker så forelsket, mener sangeren.

(©NTB)

 

 


Les alt om Elton John og Kate Middleton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.209 sec - 1 pageviews