Elton John: - Kunne endt opp som Houston

(30.03.2012, sist oppdatert 30.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Elton John forteller i et nytt intervju at han var på vei mot tidlig død.

Han tror han kunne endt opp som Whitney Houston dersom han ikke hadde bestemt seg for å bli edru i 1990. Houston døde i et badekar på en hotellsuite i Beverly Hills i februar etter å ha inntatt en dose kokain. Og Elton John ser ikke bort fra at han kunne lidd samme skjebne, og sier:

 

- Jeg kunne lett endt opp som Whitney. Det er et mirakel at jeg ikke gjorde det, jeg tok nok like mye kokain som hun gjorde.

 

John lever nå sitt liv i ro og fordragelighet med sin partner gjennom 20 år, David Furnish, og deres 14 måneder gamle sønn Zachary. Artisten sier til E! News: - Jeg hadde ikke vært den personen jeg er i dag, dersom jeg ikke hadde blitt edru. Jeg ville ikke hatt Zachary eller David. Jeg ville ikke hatt noe og ville sannsynligvis vært død.

 

Dolly Parton sier også at uten venner og Gud kunne hun også fått en lignende skjebne som Houston. Parton sier hun alltid vil ha Houston i hjertet sitt, ikke minst fordi hun gjorde låten hennes, «I Will Always Love You», i «Bodyguard»-filmen fra 1992, så berømt.

 

Countrysangeren sier til Daily Mail: - Jeg har alltid hatt nære, gode venner, og en sterk tro. Gud har tatt vekk dårlig selskap og dårlig innflytelse, og har lært meg til å ha de riktige menneskene i livet mitt. Noen mennesker har ikke dette, og da går det galt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews