Donna Summer hylles av musikere verden over

(18.05.2012, sist oppdatert 18.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Musikkpersonligheter over hele verden minnes Donna Summer etter at nyheten om hennes bortgang kom.

Meldingene om at Diskostjernen har gått bort, fikk blant andre Quincy Jones til å ta et følelsesmessig farvel på Twitter. «Hvil i fred Donna Summer. Du var et helt decenniums hjerteslag og soundtrack», skriver superprodusenten som produserte albumet «Donna Summer» i 1982.

 

Blant dem som hyller den amerikanske sangeren, kjent for låter som «I feel love» og «Hot stuff», er Dolly Parton, Mary J. Blige og Kylie Minogue.

 

Den britiske sangeren Marc Almond sier at Summers samarbeid med den italienske synthpioneren Giorgio Moroder «endret musikkens ansikt og mitt liv».

 

Elton John poengterer i et intervju med BBC at Donna Summer var mer enn en diskodronning.

 

- At hun aldri ble innvalgt i Rock ‘n‘ Roll Hall of Fame er fullstendig skammelig - særlig når man ser de andreklasses talentene som har fått plass, sier han.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews