Cliff Richard vil innta Las Vegas

(12.10.2011, sist oppdatert 12.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Veteransangeren Cliff Richard (70) klarte aldri å erobre amerikansk publikum - men gir seg ikke.

Han vurderer å slå seg sammen med en annen veteran, australske Olivia Newton-John (63), og prøve seg i Las Vegas. Der ser han for seg å være residerende artist en tid, i likhet med blant andre Elton John og Céline Dion.

 

- Olivia Newton-John og jeg har snakket om å forene våre krefter og finne en scene. Elton John sa til meg forleden: «Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke fikk det til». Jeg skjønner det ikke selv heller. Det er landet for rock ‘n‘ roll, slik Wimbledon er for tennis, sier Cliff Richard til Woman‘s Weekly.

 

Han viser til at Elvis og Little Richard var grunnen til at han begynte å synge. Derfor vil det bety mye for ham i det minste å få til én suksess i USA.

 

- Jeg har hatt ni Topp 30-hits i USA, men aldri en identitet. Hvis jeg bare hadde fått én stor hitlåt ville det virkelig vært tilfredsstillende.

(©NTB)

 


Les alt om Elton John!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews