Adele takker rockestjernene

(14.02.2012, sist oppdatert 14.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sangfuglen Adele takker en rekke rockestjerner for å ha hjulpet henne da hun måtte strupeopereres i november i fjor.

- John Mayer ble operert samtidig som meg, og han hjalp meg virkelig med å være avslappet om det, sier Adele til amerikanske Vogue.

 

- Roger Daltrey hadde gjort masse, Steven Tyler tok kontakt med meg, Elton John. Det er mange artister som har hatt problemer med stemmen, uten at det er kjent. Og de synger fremdeles utrolig bra når de er i 50- og 60-årene, sier hun.

 

Søndag gjorde Adele comeback på Grammy-scenen etter blant annet flere uker med taushet. Samtidig hentet hun med seg hele seks priser. Akkurat som albumet «21» var inspirert av bruddet med én kjæreste, roser hun nå sin nye flamme for at hun kom seg på beina igjen etter operasjonen.

 

- Jeg tror ikke jeg ville kommet meg gjennom helbredelsesprosessen etter operasjonen uten ham, sier Adele om Simon Koneckies støtte.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews