Elizabeth Taylor gifter seg igjen

(16.08.2010, sist oppdatert 16.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kjendisastrologen Jacqueline «Jackie» Stallone spår at Elizabeth Taylors kommende ekteskap vil bli lykkelig.

Astrologen, som er mor til Sylvester Stallone, vil være en av gjestene når Taylor gifter seg med talentagenten Jason Winters.

 

- Jeg tror dette blir hennes beste ekteskap. Det som er mest uvanlig er at hun har vært singel så lenge! Jeg tror dette blir det mest normale og lykkeligste av dem alle, fordi hun har lagt fra seg mye av tøyset sitt, sier Stallone til BANG Showbiz.

 

Jason er 49 år gammel og 29 år yngre enn 78 år gamle Elizabeth som har vært gift åtte ganger med sju forskjellige menn, inkludert Richard Burton som hun giftet og skilte seg med to ganger.

 

Men en som ikke har noen tro på ekteskapet er bryllupsgjesten og spiritisten Anthony Carr.

 

Han tror ekteskapet vil gå den samme veien som de øvrige Taylor har inngått.

 

- Jeg føler at det vil bli enda et forhold som Liza Minnelli og David Gest. Jeg ser dessverre ikke for meg noen lykkelig slutt. Det vil bli romantisk en stund, men det vil ikke vare. Men hun er ved sine fulle fem og hun er frisk nok til å gifte seg til tross for meldinger om at helsen hennes er dårlig, sier Carr.

(©NTB)

 

 


Les alt om Elizabeth Taylors!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews