«Mad Men»-stjerne skiller seg

(22.09.2010, sist oppdatert 22.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

«Mad Men»-skuespilleren Elisabeth Moss (28) skiller seg fra sin mann, komikeren og «Saturday Night Live»-stjernen Fred Armisen.

Ifølge skilsmissepapirene som Moss har gitt til en domstol i Los Angeles har paret, som giftet seg i fjor, vært separert siden slutten av juni.

 

Det fremgår av dokumentene at hun oppgir «uforenlige forskjeller» som grunn til bruddet, men ifølge meldinger skal det være hennes tilknytning til Scientologikirken som er årsaken.

 

- Troen hennes var like viktig for henne som ekteskapet deres, om ikke enda mer. Han kunne ikke takle det, sier en venn av Moss til det amerikanske magasinet Us.

 

En kilde sier at begge skuespillerne går videre i livet og at Moss ikke har noen problemer med å takle Armisens nye forhold til sin kollega Abby Elliot i TV-programmet «Saturday Night Live».

 

Elisabeth Moss er mest kjent for sin rolle som Peggy Olson i «Mad Men». Hun har tidligere blant annet spilt i TV-serien «Presidenten».

(©NTB)

 

 


Les alt om Elisabeth Moss!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews