Lekne Drew Barrymore

(24.08.2010, sist oppdatert 24.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Drew Barrymore liker å leke seg når hun skal gå på den røde løperen.

- Det føles som jeg spiller en rolle. Jeg elsker mote. For meg er det det samme som å være i et forhold - alt er lov. Noen ganger er jeg i et alvorlig humør, og andre ganger går jeg i ballkjole og har et hår som om jeg har akkurat har fått meg et nummer. Det er moro å leke seg - og det elsker jeg, sier hun til magasinet Hello!

 

Den 35 år gamle skuespilleren er ansiktet utad for det amerikanske kosmetikkmerket Covergirl, og sier at selv om hun ikke alltid føler seg like attraktiv, gjør hun det beste ut av det hun har.

 

- Det er stor forskjell på å være helt opphengt i skjønnhet og det å ville ta seg godt ut og føle seg vel. Det er dette jeg fikk, og det er det jeg bruker, men jeg har spilt mange roller som har vært lite attraktive sett fra et samfunnssynspunkt. Jeg har relatert meg til den typen kvinner i langt større grad.

(©NTB)

 


Les alt om Drew Barrymore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews