Kuttet nakenscene med Justin Long

(17.09.2010, sist oppdatert 17.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Justin Long syntes det var stas å spille i «Going the Distance» med Drew Barrymore, men har også en stor skuffelse fra innspillingen: Nakenscenen hans ble redigert bort.

Long, som har et av og på-forhold med Barrymore, hadde trent hardt for å komme i form til scenen der han skulle være naken og filmet forfra.

 

- Jeg trente i månedsvis for den ene nakenscenen. jeg ville forsikre meg om at jeg ikke gjorde skam på Drew! Jeg la masse i og bli sterk og så ender den kuttet bort! skal han sagt til kameratene sine.

 

Men selve filminnspillingen satte han stor pris på og han hadde lite imot å lage film med Drew.

 

- Hun har alt. Hun er vakker og veldig morsom og når jeg arbeidet med henne fikk jeg se en side av henne som jeg ikke visste om. Jeg har ikke kjent henne fra et profesjonelt ståsted før og måten hun behandlet folk på under innspillingen gjorde henne så mye vakrere, sier Long til BANG Showbiz.

(©NTB)

 


Les alt om Drew Barrymore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews