Hollywood-stjerner som overbetales er kåret

(07.11.2011, sist oppdatert 07.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Drew Barrymore og Eddie Murphy: der har du to av Hollywoods mest overbetalte filmstjerner.

I alle fall dersom vi skal tro finansmagasinet Forbes. De har nå laget en liste over Hollywood-stjernene som ikke klarer å leve opp til lønningen sin. For det er ikke alltid et kjent navn betyr at det er god investering.

 

Drew Barrymore topper listen ettersom hun «bare» spiller inn 40 cent for hver dollar det koster å ha henne med i en film.

 

Eddie Murphy klarer seg bedre - men får da også betalt for gamle meritter, melder Forbes. Hans siste filmer har nemlig ikke gått spesielt bra. Så får vi se om oppdraget som vert for Oscar-festen, samt den nye komedien «Tower Heist», kan snu trenden for ham.

 

For å lage listen har man tatt utgangspunkt i de 40 best betalte skuespillerne i Hollywood. Man har sammenlignet lønnen deres med hvor mye deres tre siste filmer har klart å skaffe til veie til billettlukene.

 

Nicolas Cage, Nicole Kidman og Denzel Washington er ytterligere tre navn høyt oppe på listen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews