Diaz: - Godkjente Barrymores mann

(29.05.2012, sist oppdatert 29.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

De har hengt sammen siden de var tenåringer og ser på hverandre som søstre, forteller Cameron Diaz om vennskapet med Drew Barrymore.

I et nytt intervju med magasinet InStyle forteller Cameron Diaz at hun visste at Drew Barrymore skulle gifte seg, før venninnen selv var klar over det. Det var fordi Barrymores utkårede, skuespilleren Will Kopelman, dro henne til side før han fridde, og ba om hennes velsignelse. Og hun må ha gitt ham grønt lys, for nå er de ikke bare forlovet, de har også en baby på vei. Og apropos baby: For tiden spiller Diaz selv vordende mor i filmen «What to Expect When Yo‘re Expecting».

 

For tre år siden, hintet Diaz om at hun ikke ønsket seg barn selv. Men senere utdypet hun til InStyle:

 

- Jeg har aldri sagt at jeg ikke vil ha barn - jeg har bare ikke fått barn enda. Jeg vet jammen ikke hva som vil skje i livet mitt! Jeg kunne jo ende opp med å adoptere, eller ende opp som stemor.

 

Cameron Diaz blir 40 år denne sommeren, og feirer med å klippe håret kort. Om å fylle 40, sier hun: - Livet blir bare bedre med årene. Virkelig. Nå kjenner jeg meg selv, og jeg ville aldri vært 20 igjen. Gode vennskap er basisen. Vær god mot hverandre, vær omsorgsfull og berik hverandres liv. Jeg lærer så mye av venninnene mine.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews