Cameron Diaz ga tommel opp for vennefrieri

(30.05.2012, sist oppdatert 30.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Cameron Diaz visste at Drew Barrymore skulle gifte seg før hun visste det selv.

Skuespillerne Drew Barrymore og Cameron Diaz har kjent hverandre siden tenårene, og Diaz betegner venninnen som en sjelesøster.

 

- Jeg visste at Drew skulle bli gift før hun visste det selv, avslører Cameron i et intervju med InStyle, gjengitt i Daily Mail.

 

Og grunnen til at Diaz visste det før noen andre? Før Will Kopelman gikk ned på kne, ba han kjærestens venninne nærmest om tillatelse. Og han fikk ja fra både venninne og kjæreste, for nå er Kopelman og Barrymore forlovet og venter sitt første barn.

 

Diaz og Drew spilte sammen i «Charlie‘s Angels», som kom i 2000. Også Reese Witherspoon er en person Diaz betegner som en sjelesøster. Og vennskap er noe skuespilleren setter høyt.

 

- Gode vennskap er grunnleggende: Ved å være gode mot hverandre og vise omsorg beriker vi hverandres liv. Jeg lærer så mye av venninnene mine, og jeg elsker det.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews