Barrymore vil ha nakne menn på film

(28.07.2010, sist oppdatert 28.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Drew Barrymore setter stor pris på at menn kaster klærne på film, kjæresten hennes inkludert.

Skuespillerinnen har et av og på forhold til «Die Hard 4»-stjernen Justin Long, og de to spiller mot hverandre i den nye romantiske komedien «Going the Distance». I en scene måtte Long la seg filme helt naken forfra, og i flere andre blottet skuespilleren baken.

 

- Det var morsomt, for som regel er det jenta som er naken. Jeg tenke, «Sånn skal det være, bitch! Nå er det din tur.». Vi lo mye av det på settet, fortalte Barrymore til magasinet Nylon.

 

Men om Long er av den blyge sorten, så trenger han ikke å grue seg. Regissøren Nanette Burnstein har klippet vekk flere av scenene.

 

- Opprinnelig skulle det vært mange flere nakenscener med, men en del av dem har blitt fjernet. I en av dem kunne du se alt, la Barrymore til.

 

«Going the Distance» har norgespremiere 22. oktober.

(©NTB)

 


Les alt om Drew Barrymore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews