Barrymore med dyrekjøpt foreldrelærdom

(14.12.2012, sist oppdatert 14.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Drew Barrymores foreldre har lært datteren hvordan hun ikke skal oppdra et barn, forteller skuespilleren selv i et intervju.

37-åringen, som fødte datteren Olive for ti uker siden, hadde en vanskelig oppvekst. Hun ble barnestjerne med filmen «E.T», og kom fra et hjem der store rusproblemer rådet. Hun ble selv rusmisbruker i ung alder. Men i et nytt intervju forteller skuespilleren at den tøffe oppveksten har lært henne mye - blant annet om hvordan hun ikke skal oppfostre et barn. Hun sier:

 

- Jeg tenker mye på at jeg skal gjøre alt annerledes med mitt barn. Jeg vet mye om hva som fungerer, og hva som ikke gjør det. Jeg har vel noen ganske gode eksempler på hva man ikke skal gjøre. Jeg skal ha grenser, være konsekvent og legge vekt på å beskytte og innføre gode tradisjoner.

 

Hun sier videre: - Jeg er veldig beskyttende for tiden. Jeg vet hun må ut i verden, og kan ikke vente med å hente henne etter skoletid. Å bare stå der med bilen min og vente på at hun skal komme ut ... Jeg vil at hun skal føle seg trygg på at vi alltid er der. Det betyr alt for meg. Det var det jeg selv lengtet etter da jeg var barn, og det skal mitt barn få.

 

Barrymore roser også ektemannen, kunsthandleren Will Kopelman, og sier han kommer fra et sterkt og godt hjem. Hun sier om «sin nye start»: - Folk som kommer fra et utradisjonelt hjem får en ny sjanse til å starte sin egen familie i voksen alder. Det gjør meg så rørt, det er som et mirakel.

(©NTB)

 


Les alt om Drew Barrymore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews