- Barrymore er på bryllupsreise

(12.06.2012, sist oppdatert 12.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Barrymore er på bryllupsreise. Foto: © Janet Mayer / PRPhotos.com
Nå er de mann og kone: Will Kopelman og Drew Barrymore er for tiden på bryllupsreise i påvente av at barnet deres skal bli født. Foto: © Janet Mayer / PRPhotos.com
Drew Barrymore og hennes nyslåtte ektemann, Will Kopleman, lar Hollywood være Hollywood en stund. De koses seg på bryllupsreise, forteller venner av paret.

For tiden befinner paret seg i Big Sur, California, melder People. De to giftet seg under en privat og intim seremoni tidligere denne måneden, og nå har de bestemt seg for å feriere og tilbringer noen romantiske dager ved Post Ranch Inn, hvor de har vakker havutsikt, heter det videre.

 

Paret, som venter barn sammen, har foreløpig holdt en lav profil i forhold til pressen. Men etter bryllupet snakket Barrymore, som har vært gift to ganger tidligere, om happeningen. Hun fortalte magasinet US at alt hadde gått perfekt til:

 

- Dagen var perfekt. Alle vi elsker og bryr oss om var der. Det var like morsomt og meningsfylt som vi hadde håpet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Drew Barrymore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.199 sec - 1 pageviews