Spill på enarmet Dolly

(14.09.2012, sist oppdatert 14.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Dolly Parton-fans på besøk i Las Vegas kan snart prøve lykken på en ny serie med enarmede banditter som bærer countrydronningens navn.

De tre spillene - der ett er oppkalt etter Parton selv, et annet etter 1978-låten «Two Doors Down» og det tredje etter «Nine to Five» - vil bli avduket under en spillmesse i oktober, melder Wenn.

 

- Som dere vet, så elsker jeg å gjøre mange forskjellige ting og dette er den mest forskjellige tingen jeg hittil har gjort, sier Dolly Parton i en kommentar.

 

Hjemme i Tennessee er hun medeier i fornøyelsesparken Dollywood, en kjede med teatre og en vanntemapark, og Parton prøver seg også med sitt eget produksjonsselskap. I sin tid lånte hun også ut navnet sitt til en parykkolleksjon.

 

Men nå kaster 66 år gamle Dolly seg ut i gamblingens verden, med musikalske spillemaskiner og der hun heier på spillerne.

(©NTB)

 

 


Les alt om Dolly Parton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews