Dolly Parton i busstrøbbel

(26.09.2011, sist oppdatert 26.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den australske transportministeren har en «kjempeklem» i vente fra Dolly Parton.

Han ryddet nemlig opp i busstrøbbelet som den amerikanske countrystjernen havnet i før turnéstart i Australia.

 

Dolly ville ha med seg sin egen turnébuss, men fikk først blankt nei fra veimyndighetene. Også bussen til Parton er nemlig stor - for stor for australske veier - med sine 14 meter. Det er to meter lenger enn tillatt. I tillegg er bussen fem centimeter for bred og også for tung.

 

Dermed truet managementet hennes med å kansellere hele turneen. Ifølge den lokale arrangøren Matthew Lazarus-Hall var beskjeden «ingen buss, ingen turné».

 

Han tok kontakt med den australske transportministeren Anthony Albanese, som overprøvde lokale myndigheter og bestemte at Dolly Partons konvoi får lov til å kjøre på.

 

- Dette er et eksempel fra virkeligheten på hva som skjer når du har forskjellige regler gjennom åtte delstater og territorier. Regler er der av en årsak. Men sunn fornuft sier deg at Dolly Parton på turné her er bra for fansen og for økonomien, sier Albanese til avisen The Courier-Mail.

 

Som altså kan se frem til et nærgående møte med Dolly Parton når hun ankommer Australia i november.

(©NTB)

 

 


Les alt om Dolly Parton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews