Witherspoon støtter Phoenix

(03.04.2009, sist oppdatert 03.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

De spilte sammen i Johnny Cash-filmen «Walk the Line», og Reese Witherspoon støtter Joaquin Phoenix når han dropper ut av filmindustrien.

Phoenix vil nå angivelig satse helt og fullt på en karriere som hip hoper og har sagt at han ikke vil gjøre flere filmer. Svigerbroren hans, Casey Affleck, lager en dokumentar om transformasjonen, som mange tror er et kunstprosjekt, satt i scene for å kommentere medievirkeligheten.

 

Siste nytt i sagaen om Phoenix er at han nå får full støtte fra sin motspiller fra filmen «Walk the Line», Reese Witherspoon. Hun sier i et intervju med magasinet Empire at hun er overbevist om at han kan lykkes som artist.

 

- Absolutt. Han er flott. Han er utvilsomt veldig musikalsk og vet hva han gjør, sier Witherspoon. Og legger til: - Jeg har ikke fulgt så veldig med på rapkarrieren, men når albumet kommer, vil jeg kjøpe det.

 

Phoenix har ikke bare skiftet beite. Han har også skiftet stil. Fra å være en velstelt Hollywood-kjekkas, stiller han nå på konserter med viltvoksende hår, hullete tøy og grynter til folk bak mørke solbrilleglass. Intervjuet han gjorde hos talkshowverten David Letterman, er blitt legendarisk. Her møtte en uinteressert Phoenix opp og fikk publikum til å bryte ut i latter over enstavelsessvar og nonchalant oppførsel.

 

James Gray, som regisserte Phoenix i hans foreløpig siste film, «Two Lovers», omtalte nylig skuespilleren som en klovn i et intervju. Men Phoenix, som angivelig jobber med selveste P. Diddy om ny musikk, står på sitt - og hevder karriereskiftet er alvorlig ment.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews