Usher gifter seg tre ganger

(31.08.2007, sist oppdatert 31.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Denne helgen holder Usher og hans gravide kone en «offisiell» bryllupsseremoni. Men de stopper ikke der, de planlegger ytterligere en bryllupsfeiring når barnet er født - og det blir nummer tre.

Usher og kjæresten Tameka Foster skulle egentlig giftet seg siste helgen i juli i fasjonable Hamptons utenfor New York, men bryllupet ble avlyst bare to timer før start.

 

Årsaken er ikke kjent, men kilder sier til People at paret kranglet om blant annet matvalg, og at Foster slo seg vrang fordi hun ikke fikk det som hun ville. I tillegg skal Ushers mor, Jonetta Patton, ha vært sterkt imot hele giftermålet.

 

Deretter giftet de seg i en liten, privat seremoni uken etter på kontoret til Ushers advokat i hjembyen Atlanta, Georgia. Uten brudevals, bare feiret med en liten, intim middag.

 

Men nå ønsker det nybakte ekteparet en ny seremoni, fulgt av en ordentlig fest, som går av stabelen denne helgen i Atlanta. På gjestelisten står ifølge Femalefirst både P. Diddy, Beyoncé Knowles og hennes kjæreste Jay-Z, Ashanti, Janet Jackson og hennes kjæreste Jermaine Dupri. Og det stopper ikke der, sier Usher:

 

- Vi skal ha en enda større bryllupsseremoni senere i år, eller etter at barnet har kommet til verden.

(©NTB)

 


Les alt om Diddy og Janet Jackson og Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews