Stjernene må vitne

(17.01.2007, sist oppdatert 17.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kjendiser som har kjøpt smykker hos juveleren Jacob Arabov i New York, kan nå blir innkalt som vitner i rettssaken der han anklages for å hvitvaske narkopenger.

Rapperne Sean «Diddy» Combs og Jay-Z, Mariah Carey og David Beckham er blant dem som vil bli innkalt som vitner fra forsvarernes side. Ifølge Arabovs advokat skal de vitne om «hvordan de selv handlet for anselige summer i kontanter og at alle pengene ble håndtert korrekt», sier han til New York Post.

 

Kjendisenes yndlingsgullsmed er nemlig anklaget for å ha mottatt kontanter i bytte mot smykker fra medlemmer av Black Mafia Family - en Detroit-basert narkotikaring som «omsetter» for millioner av dollar og har et hip hop-plateselskap som front - og deretter latt være å fylle ut skattepapirene korrekt for å skjule pengenes illegale opphav.

 

Arabov, som også kalles «juveleren Jacob» av sine rike kjendisklienter, og hans advokater har nå forberedt en liste over megastjernene de akter å innkalle. Arabov håper de slipper å vitne - siden hans advokater prøver å få pengevaskingsanklagene forkastet.

 

«Alt han visste, var at BMF Entertainment, så vel som dets eiere og artister, var på vei opp i hip hop», skriver advokat Benjamin Brafman.

 

Black Mafia Family anklages av USAs narkotikapoliti for å investere i hip hop nettopp for å hvitvaske narkopenger. Blant bransjefolk som ifølge wikipedia har tett tilknytning, er James «Jimmy Henchmen» Rosemond, Walter «King Tut» Johnson og Jacques «Haitian Jack» Agnant. Også artistene Young Jeezy og Fabolous har tette bånd, mens plateselskapets fremste navn er Bleu Da Vinci.

(©NTB)

 

 


Les alt om David Beckham og Diddy og Jay-Z og Mariah Carey!


Kommentarer fra brukere
17.06.2007 15:45
I am back

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews