Selvinnsikt fra Lopez

(12.09.2007, sist oppdatert 12.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez var kjent for seriemonogami. I dag innrømmer hun glatt at hun selv var skyld i at mange av hennes tidligere forhold gikk fløyten.

Sangeren og skuespilleren Jennifer Lopez har figurert ved mange kjente menns side. Hun startet «karrieren» med å gifte seg med modellen Ojani Noa, deretter gikk hun til alters med danseren Cris Judd. Hun har også hatt svært profilerte forhold til P. Diddy (Sean Combs) og Ben Affleck.

 

Først nå, som godt gift med skuespiller og sanger Marc Anthony, snakker Lopez om alle bruddene. I dag sier hun det er viktig å huske at ingen er feilfri.

 

- Jeg har lært å se på meg selv i stedet for å rette pekefingeren mot den andre. I stedet for å si: «Denne personen gjorde sånn og sånn mot meg», sier jeg «hva gjorde jeg»? Det vanskeligste i livet er å se seg selv i speilet, og spørre: «Hva er mindre bra med meg, hva må jeg jobbe med?» Det er så mye enklere å innta rollen som offer.

 

38 år gamle Lopez forteller ifølge Female First at hun måtte forandre seg for å få forholdet til Anthony til å fungere. - Du har et ansvar for hvordan du er i et forhold, og det er viktigere enn å passe på hva den andre gjør, mener hun.

(©NTB)

 


Les alt om Ben Affleck og Diddy og Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews