Perry feiret bursdagen med Brand

(26.10.2009, sist oppdatert 26.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren Katy Perry og komikeren og skuespilleren Russell Brand feiret nylig hennes 25-årsdag - med et fargerikt maleparty.

Sangeren ble behørig feiret i helgen, og arrangerte noe så uvanlig som et maleparty som sørget for at både jubilanten, hennes utkårede og gjestene var dekket av malingsflekker i alle regnbuens farger før de vendte snuten hjem igjen.

 

Avisa Daily Mail skriver imidlertid at Russell Brand hadde et heller anstrengt uttrykk i ansiktet da han forlot bursdagsfesten med malingsflekker på både jeans og t-skjorte.

 

Perry ba gjestene stille i hvitt for et «Charlie og sjokoladefabrikken»-tema, men hun skal ha unnlatt å fortelle dem at en dose neonfarget maling ville bli sprutet på dem før natten var omme.

 

Festen ble arrangert på klubben The Beach ved Sunset i Hollywood lørdag, og gjestene var svært tilgriset av både maling og mat da ballet var over, melder avisen videre.

 

Blant gjestene var blant andre Taylor Swift, P. Diddy og kjendisbloggeren Perez Hilton.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.215 sec - 1 pageviews