Pattinson har sirkusskrekk

(20.04.2011, sist oppdatert 20.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Selv om Robert Pattinson spiller i sirkusfilmen «Vann til elefantene», er han selv livredd for sirkus - etter at han så en klovn dø.

Lille Robert var på sirkus for første gang da et stunt gikk grusomt galt. Til «The Today Show» fortalte han om hendelsen:

 

- Da jeg gikk på sirkus for første gang døde noen. Det var en klovn som døde. Den lille bilen hans eksploderte. Alle løp ut. Det var skremmende. Det er eneste gang jeg har vært på sirkus, sa Pattinson.

 

Han er ikke den eneste kjendisen med en eller annen form for sirkusskrekk: Blant annet lider P. Diddy og Johnny Depp angivelig av coulrophobia - fobi for klovner.

 

Mens P. Diddy har en egen klausul om at det ikke skal være noen klovner til stede i sine kontrakter, har Depp sagt om sin frykt:

 

- Noe må ha skjedd da jeg var barn. Det er noe med det malte ansiktet, det kunstige smilet. Det er som det alltid lurer et mørke rett under overflaten, et potensial for noe virkelig ondt.

(©NTB)

 


Les alt om Diddy og Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews