P Diddy:- Jeg vil gifte meg

(29.05.2012, sist oppdatert 29.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den smått skandaleombruste casanova-rapperen P Diddy går i giftetanker, dersom vi skal tro kilder som har snakket med RadarOnline.

Rapperen er fortsatt en flittig gjest på diverse nattklubber, og var nylig i Las Vegas. Her skal han ha kunngjort at han ønsker å gifte seg med, meldes det.

 

Rapperen var på en promoturné og stoppet på en nattklubb i Nevada søndag for å feire USAs egen minnedag for falne, Memorial Day. Og det var her han fortalte folkemengden: - Jeg vil gifte meg med noen i kveld. Uten ekteskapskontrakt.

 

Produsenten og artisten kom rett fra filmfestivalen i Cannes, og en kilde sier til The Sun: - Diddy er en fast gjest på Cannes, og er alltid velkommen. Men i år ankom han med et følge som var større enn normalt, noe som ga de ansvarlige for gjestelistene en rimelig stor hodepine. Men Diddy er bra reklame, likevel, og hans barregninger er alltid interessant lesestoff, fortsetter kilden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Diddy!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews