Lopez ut mot rykteflommen

(15.01.2009, sist oppdatert 15.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den siste tiden har ryktebørsen hardnakket hevdet at det ekteskapet til stjerneparet Jennifer Lopez (39) og Marc Anthony (40) går mot en slutt.

Paret har vært gift i fire år og de fikk tvillinger i februar i fjor. Det ryktes at søvnløse netter og bleieskift begynner å tære på ekteskapet.

 

Men Jennifer Lopez blåser av ryktene i et intervju med magasinet In Touch Weekly. Hun sier: - Hver gang jeg går uten ring, tror folk at jeg er i ferd med å skille meg. Skilsmisse er, og har aldri vært, løsningen for oss.

 

Jennifer Lopez har vært gift to ganger før. Først var hun gift med servitøren Ojani Noa, deretter med danseren Cris Judd. Hun har også hatt høyt profilerte romanser med rapperen P. Diddy og Hollywood-stjernen Ben Affleck.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ben Affleck og Diddy og Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews