Kjendistilhengere bedt om å holde seg unna

(06.11.2008, sist oppdatert 06.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jay-Z og andre høyprofilerte Obama-tilhengere ble bedt om å holde seg unna seiersfesten til den nyvalgte presidenten, for ikke å stjele rampelyset fra ham.

Det er kilder i hans kampanjeteam som røper dette, melder NME.com.

 

Barack Obama feiret seieren i Grant Park i Chicago, og kilden skal videre ha sagt «det trengs bare én stjerne i Grant Park, og det er Obama». Derfor var heller ikke støttespillere som Susan Sarandon, Tim Robbins og Ben Affleck til stede, mens Oprah Winfrey ikke var til å stoppe og var sterkt til stede.

 

Nå kan det heller gi seg en anledning når Obama skal sverges i ed som president 20. januar 2009. Da kan både Jay-Z, Mary J. Blige og Sean «Diddy» Combs være aktuelle på gjeste- og artistlisten, skriver nettstedet og siterer også kilden på dette:

 

- Det vil bli nok av anledninger for president Obama å omgi seg med berømte fans, som alle har store håp til den nye administrasjonen.

(©NTB)

 


Les alt om Ben Affleck og Diddy og Jay-Z og Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews