Jude og Sienna på samme scene

(13.09.2007, sist oppdatert 13.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Jude Law og hans tidligere forlovede og kollega Sienna Miller skal forenes - som kjærester på en teaterscene i London.

Sienna sies å ha vært på leseprøver for rollen som Ophelia mot Judes Hamlet i Kenneth Branaghs kommende oppsetning av Shakespeare-stykket på Donmar Warehouse.

 

«Hamlet» skal også settes opp på Wyndham Theatre i London, der Sienna brøt sammen i tårer mens hun spilte Celia i «As You Like It» etter bruddet med Law i 2005.

 

Paret gikk fra hverandre etter at Jude (34) innrømmet å ha hatt et forhold med barnepiken som passet ungene hans, Daisy Wright, og Sienna skal ikke overraskende være urolig for at gamle sår kan bli åpnet dersom hun skal spille mot sin tidligere forlovede.

 

- Sienna er redd for at det kan bli for smertefullt å spille Judes tragiske partner på scenen hver kveld. Det vil også være farlig for dem å være så mye sammen på grunn av den turbulente historien de har sammen. Men det hersker ingen tvil om kjemien dem imellom og deres skuespillertalenter. Det kommer til å bli en elektrisk forestilling, sier en kilde til den britiske avisa Daily Star.

 

Jude og Sienna forsøkte seg på ny for en kort stund i 2006, men klarte ikke å redde stumpene og gikk raskt fra hverandre igjen.

 

I år er Sienna (25) blitt knyttet til rapstjernen P. Diddy og sin motspiller i filmen «A Woman of No Importance», Sean Bean. Nylig er hun imidlertid blitt sett sammen med «Notting Hill»-skuespilleren Rhys Ifans en rekke ganger, noe som har satt fart i ryktene om at vennskapet dem imellom har utviklet seg til noe mer.

 

Branaghs «Hamlet» får etter planen premiere i mai 2009.

(©NTB)

 


Les alt om Diddy og Jude Law og Sean Bean og Sienna Miller!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.239 sec - 1 pageviews