Flyttet fra Sean Combs

(05.07.2007, sist oppdatert 05.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sean «Diddy» Combs kjæreste de siste ti årene, og mor til tre av barna hans, har flyttet ut av leiligheten hans. Kim Porter skal omsider ha fått nok av sin fest- og dameglade mann.

- Kim er i Louisiana på filminnspilling nå, og når den er ferdig flytter hun til Los Angeles. Hun vil fokusere på sin karriere som modell og skuespiller og oppdra barna sine, sier kilder nær paret til New York Post.

 

Kim Porter har akkurat kjøpt seg en staselig bolig i Beverly Hills for seg og sine fire barn, der tre av dem - Christian (9) og tvillingene D?Lila og Jessie (7 måneder) - har Diddy som far.

 

Ryktene om et mulig brudd dukket opp for noen måneder siden. Da tvillingene ble født i desember, ranglet den stolte far ute på byen nesten hver natt til tidlig morgen, gjerne i selskap med Sienna Miller.

 

Det er ikke første gangen Sean Combs er ute på vift. Han og Porter gikk hver sine veier i årene 1998-2001 mens Combs datet Jennifer Lopez. Men med en gang forholdet mellom Diddy og J. Lo var over, søkte han tilbake til gamlekjæresten.

 

Forholdet mellom Combs og Porter virket imidlertid varmt nok sist helg på festen etter minnekonserten for Diana der han opptrådte, ifølge Daily Mirror. Men likevel sier kilder at Kim Porter har sagt takk for seg. En talsmann for Combs benekter dette, mens hennes representant ikke svarer på avisens henvendelser.

 

- De er bestevenner, men de kan ikke være sammen akkurat nå, sier venner av paret.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews