Diddy-inntrenger ute mot kausjon

(08.03.2010, sist oppdatert 08.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

En kvinne som hevdet å være kona til rapperen Sean «Diddy» Combs, er løslatt mot kausjon etter at hun i slutten av februar ble arrestert nær artistens hjem på Long Island ved New York.

Cemelia Green (35) har ikke erkjent straffskyld etter at hun tok seg inn på en eiendom hun trodde var rapperens hjem, melder BBC.

 

Kvinnen er foreløpig løslatt mot en kausjon som ble satt til 5.000 dollar i påvente av at saken skal komme opp.

 

Green ble sett av en vedlikeholdsarbeider da hun prøvde å knuse en glassdør i huset som ligger rundt halvannen kilometer fra Diddys hjem. Hun påsto at hun var kona til rapperen og produsenten som er verdt noe sånt som 350 millioner dollar.

 

Hun ble arrestert og brakt til Suffolk County Jail der hun har gjennomgått en psykologisk vurdering.

 

Combs har ikke kommentert hendelsen, men politiet har uttalt at kvinnen er fra Florida, og at hun i noen dager før hun ble pågrepet holdt til i en bil i Combs nabolag.

 

Sean «Diddy Combs» har fem barn. Sin første sønn fikk han med sin kjæreste fra high school, Misa Hylton-Brim. Videre har han vært sammen med Jennifer Lopez, modellen Kim Porter, som han har en sønn og to tvillingdøtre med, og Sarah Chapman som han fikk en datter med.

(©NTB)

 


Les alt om Diddy og Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews