Diddy ga sønnen en limousin

(01.02.2011, sist oppdatert 01.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Når Diddy blir glad, blir han gavmild - veldig gavmild. Da sønnen Justin Dior Combs nylig fikk bra karakterer, ga pappa ham en limousin.

17 år gamle Justin gjorde det så bra på skolen at Diddy spanderte en Mercedes Maybach, verdt nærmere 2,3 millioner kroner, da sønnen feiret bursdag.

 

Og siden Justin allerede hadde fått standardutgaven - i den grad slike luksusbiler har noen standardutgave - da han fikk førerkortet i fjor, slo Diddy nå til med limousinutgaven, melder Popeater.com.

 

- Justin har vendt om og er nå en student på hederslisten, noe han ikke var før, så jeg ville gi ham noe ekstra. Det er en samlerutgave, så kanskje han vil bruke den på spesielle anledninger som den første daten med en jente, forteller den stolte far som legger til:

 

. Men som alle barna mine, så foretrekker han enkle ting fremfor dyre ting. Han har jordnær smak, hevder Diddy, Sean Combs. Selv om han har fem barn, har han også råd til å være spandabel - han skal være verdt nær to milliarder kroner, og er en av de rikeste i hiphopbransjen.

(©NTB)

 


Les alt om Diddy!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews