Diaz avviser rykter om Diddy-romanse

(13.12.2011, sist oppdatert 13.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Cameron Diaz‘ talsmann avviser at det er en romanse mellom filmstjernen og rapperen Sean «Diddy» Combs, til tross for angivelig klining - og romantiske middager.

Sist lørdag ble Cameron Diaz (39) og P. Diddy (42), ifølge magasinet Life & Style, sett sammen på en fest i Dream Downtown Hotel i New York. Skuelystne mener de så definitivt ut som et par, og et vitne sier: - De klinte som tenåringer.

 

I oktober gjorde Cameron Diaz det slutt med baseballstjernen Alex Rodriguez fra New York Yankees. To uker senere ble filmstjernen, kjent blant annet fra «Charlie‘s Angels"-filmene, og rapperen sett sammen flere ganger, deriblant på en romantisk middag i Beverly Hills, dersom vi skal tro kilder.

 

Diaz‘ talsmann avviser imidlertid romanseryktene som har oppstått, og insisterer på at paret kun jobber med å utvikle et filmprosjekt sammen.

 

I 2012 blir Diaz å se sammen med Colin Firth i krimkomedien «Gambit», som handler om to kunsttyver.

(©NTB)

 


Les alt om Cameron Diaz og Diddy!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.357 sec - 1 pageviews