Brystkreftofre raser mot P Diddy

(08.12.2010, sist oppdatert 08.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

To organisasjoner som jobber for å samle inn penger mot brystkreft beskylder hiphopmogulen Sean Combs - alias P. Diddy - for å ha sviktet dem.

Combs stilte nemlig opp som vertskap for et såkalt «Pink Party», som ble arrangert i november på nattklubben Glo på Long Island i New York til inntekt for brystkreftofre. Men de to foreningene hevder de ikke har sett snurten av noen penger i etterkant.

 

- Vi fikk ikke fem øre, sier Carolyn Spector, sjef for en organisasjon som hjelper underprivilegerte pasienter med brystrekonstruksjoner og andre operasjoner, til New York Post.

 

Det fantes ingen skriftlig avtale, bare et muntlig løfte om at de skulle få overskuddet fra arrangementet. Sean Comb hevder han ikke har gjort noe galt og ikke skylder de to organisasjonene noe som helst.

 

- Jeg vet ikke hva klubbeieren lovet meg, men det har ingenting med meg å gjøre, sier han til avisen.

 

Ifølge Glos eiere fikk P. Diddy «en betydelig sum» for å ha stilt opp som vert og konferansier - angivelig nærmere en halv million kroner. En talsperson for nattklubben sier at det elendige været gjorde at så få dukket opp at Glo tapte penger.

(©NTB)

 

 


Les alt om Diddy og Pink!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews