Avviser bryllup for Lopez

(10.12.2012, sist oppdatert 10.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Talspersonene til Jennifer Lopez avviser at popsangeren er på vei mot alteret igjen.

Superstjernen har ifølge nye rykter vært i gang med å planlegge et hemmelig julebryllup med kjæresten Casper Smart etter at de ble observert mens de kjøpte diamantring i Australia.

 

Paret, som innledet forholdet i fjor i kjølvannet av Lopez‘ brudd fra artistektemannen Marc Anthony, ble sett mens de studerte diamantringer hos juveleren Tiffany and Co. i Perth forrige uke. Det satte i gang et skred av spekulasjoner om hvor vidt det var duket for nye ekteskapsløfter for den fagre sangeren. For fjerde gang.

 

Men nå er en talsperson for popfenomenet ute og uttaler seg i New York Daily News. Vedkommende siteres på: - Jennifer og Smart var slett ikke på jakt etter gifteringer.

 

Lopez har tidligere vært gift med servitøren Ojani Noa, danseren Cris Judd og altså artisten Marc Anthony. Hun har også vært linket til rapmogulen Sean «Diddy» Combs og skuespiller og regissør Ben Affleck.

(©NTB)

 


Les alt om Ben Affleck og Diddy og Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews