Skrøt Cowell på seg en date med Denise?

(09.09.2011, sist oppdatert 09.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Da Simon Cowell var gjest hos radioverten Howard Stern på Sirius Radio denne uken, la han ut om en romantisk date med Denise Richards.

Han fortalte om en «bisarr form for blind date», der en høygravid Richards dukket opp - rett etter bruddet med ektemannen Charlie Sheen.

 

- Hun er søt ... Hun dukket opp, åtte måneder på vei, og med en hund i vesken. Hun er flott, jeg likte henne godt. Hun er morsom, litt gæren, men det liker jeg, sa Simon Cowell på radioshowet.

 

Men Denise Richards begriper ikke hva han snakker om, og hevder settingen var langt fra romantisk, skriver hun i en rekke Twitter-poster:

 

- Jeg var på en gruppemiddag hos felles venner, åtte måneder på vei. Ikke sikker på hvordan det kan betraktes som en date! Hvis noen hadde avtalt noe på mine vegne, ante jeg ingenting.

 

Det viser seg imidlertid at Denise Richards ikke ville hatt det ringeste imot det - om det hadde vært en date.

 

- Jeg skulle jeg ønske jeg hadde visst det var en date! Han er hot, fastslår Richards, som kort tid etter middagen fikk datteren Lola, nå 6 år, som er hennes andre datter med Charlie Sheen. Hun er for tiden singel, mens Cowell er forlovet med makeupartisten Mezhgan Hussainy.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews