Sheen klar til å jobbe, sier mediene overdrev

(28.10.2010, sist oppdatert 28.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheen lover produsentvennen at han vil dukke opp på filmsettet som avtalt denne uka, og at han allerede på flyet hjem til Los Angeles fra New York onsdag jobbet med manus.

Det sier produsent Danny Roth, som holder på med den romantiske komedien «She Wants Me», til kjendisnettstedet TMZ. Han stoler fullt og fast på at Sheen vil holde ord og dukke opp fredag.

 

Og førstkommende tirsdag hevder Sheens pressetalsmann at «Two and A Half Men»-stjernen vil dukke opp som vanlig for å spille inn flere episoder av den populære TV-serien - som tidvis nærmest virker selvbiografisk.

 

For akkurat som rollekarakteren Charlie har en tendens til å dra på ville fyllekuler, så skapte Sheen store overskrifter tirsdag da politiet ble tilkalt til The Plaza-hotellet i New York - og fant en naken, beruset Sheen i et herjet hotellrom.

 

Og den som ringte etter hjelp, var en like naken kvinne, som ifølge TMZ er den 22 år gamle pornostjernen med artistnavnet Capri Anderson. Tidligere på kvelden var hun med på middag med Sheen og flere andre, inklusive Denise Richards. Richards bodde også på hotellet med eksparets to døtre, og var med Sheen i ambulansen da han gikk frivillig med på en undersøkelse.

 

Selv om Charlie Sheen i en tekstmelding til Radaronline hevder at avisoppslagene er «fullstendig overdrevet», akter han likevel å holde det som skjedde på rommet hemmelig. Ifølge TMZ har han gått med på å erstatte inventaret, noe som angivelig skal beløpe seg til mer enn 40.000 kroner.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews