Richards tvitrer om sitt spesielle liv

(27.08.2012, sist oppdatert 27.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheen-eksen Denise Richards er klar over at hun lever et litt spesielt liv.

I nye Twitter-meldinger fra skuespilleren og modellen, går det fram at hun og eksmannen har mye kontakt. Den skandaleforfulgte Sheen ser ut til å ha kommet i gjenge igjen, etter alle rus- og damehistoriene i fjor.

 

Sheen er far til Richards to døtre, og nå forteller Richards at hun også kommer overens med Sheens ferskeste ekskone, Brooke Mueller. De to er visst nok blitt så gode venner at Richards bestemte seg for å arrangere bursdagsfest for Mueller i sin store villa i Beverly Hills. Og med et fint glimt i øyet, tvitret Richards følgende:

 

«Har fest her i dag. Ekskone 2 (meg) lager bursdagsfest for ekskone 3 (Brooke) her hjemme. Ja, og forresten, vår felles eksmann kommer også. Hvordan er din søndag?»

 

Begge døtrene til Charlie Sheen og Richards var til stede, det var også Sheen og Muellers tvillinggutter. Den store festen inkluderte også Denises adoptivdatter Eloise. En kilde sier til RadarOnline: - Charlie, Denise og Brooke går bra overens. De vil det beste for barna, de er virkelig glade i hverandre og støtter hverandre.

 

I likhet med Charlie Sheen, har også ekskona Brooke Mueller slitt med rusproblemer. Hun skrev seg inn til såkalt rehab i februar etter at hun ble pågrepet med kokain i Colorado. Sheen har vært gift tre ganger, første gang med modellen Donna Peele. Han har også en datter med en ungdomskjæreste.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews